Veelgestelde vragen

The Streamers is de grootste band uit de Nederlandse pop geschiedenis met meer zangers dan muzikanten en meer hits dan de Top 40. Na het debuut optreden vanuit Koninklijk Theater Carré en de tweede show op Koningsdag vanaf Paleis Noordeinde reist de tour bus 29 mei af naar een nog onbekende locatie. Deze nieuwe show is opnieuw te volgen via een livestream. De kaartverkoop hiervoor is nog niet gestart. 

The Streamers zijn opgericht in 2021 door Guus Meeuwis en Kraantje Pappie. Vrij snel na de oprichting benoemde Frank Lammers zichzelf tot manager van het gezelschap. De band bestaande uit Typhoon, Snelle, Suzan & Freek, Nick & Simon, VanVelzen, Diggy Dex, Paul de Munnik, Maan, Davina Michelle, Rolf Sanchez, Danny Vera, Miss Montreal, Thomas Acda, Guus Meeuwis en Kraantje Pappie is de enige band ter wereld die nooit live zal optreden ten overstaan van publiek. Saillant detail is dat Paul de Leeuw de audities niet heeft doorstaan. Hij werd later wel aangenomen als de vaste barman van de band.

De volgende show van The Streamers is op zaterdagavond 29 mei. De kaartverkoop hiervoor is nog niet gestart. Meld je via deze website aan om op de hoogte te blijven.

The Streamers is een initatief vanuit de artiesten zelf, evenementen organisatoren Tribe Company en Modestus.  ING is trotse partner van The Streamers. Het doel is Nederland trakteren op een gezellige Koningsdag.

Via deze website kun je een gratis kaart voor de livestream bemachtigen en indien gewenst iets achterlaten in de fooienpot. Koop je kaart alleen via de officiële verkoopkanalen, dus via deze website en ticketingpartner Paylogic. De kaartverkoop voor 29 mei is nog niet gestart.

Er zijn geen kosten verbonden aan het bestellen van een kaart, toegang tot de stream is helemaal gratis. Je kunt zelf kiezen voor een bijdrage in de fooienpot. Pas goed op voor oplichters, wij vragen nooit zomaar om bijvoorbeeld je creditcard gegevens.

Door middel van de fooienpot kun je de makers van dit evenement bedanken voor het mogelijk maken van het concert. Wij stellen je bijdrage enorm op prijs!

Het is niet meer mogelijk om een Thuisbezorgd.nl voucher te ontvangen. De vouchers waren geldig t/m 2 mei 2021.

Kijk voor een sfeerimpressie van het debuut optreden van The Streamers vanuit Carré in Amsterdam de aftermovie via ons YouTube kanaal.

Om 19.30 uur gaan de digitale deuren van The Streamers open en zal het voorprogramma starten. Om 20.30 uur begint de show.

1. Een gratis kaart, die je via deze website kunt bestellen. In de bevestigingsmail en op je e-ticket vind je een button die doorklikt naar de stream.

2. Een smartphone, tablet  of computer om het optreden op te kijken. Dit apparaat moet beschikken over een up to date internetbrowser. Informatie over het casten naar je tv vind je hieronder.

3. Een goede internetverbinding, dus supersnelle WiFi, een 4G verbinding of een vaste kabel, zodat je zonder verbindingsproblemen van de show kunt genieten.

Je kunt de stream natuurlijk ook via je televisie kijken. Het casten van de livestream kan via verschillende opties.

Airplay (Apple TV) via internetbrowser Safari

Vanaf een iPhone of iPad

Verbind jouw Apple iPhone of iPad met hetzelfde WiFi-netwerk als jouw Apple TV of AirPlay 2-compatibele smart TV. Ga naar de stream via de internet browser Safari op je iPhone of iPad, tik op het Airplay icoon in de videoplayer en kies het apparaat waarop jij wilt kijken.

Vanaf een Mac

Verbind jouw Mac met hetzelfde WiFi-netwerk als jouw Apple TV of AirPlay 2-compatibele smart TV. Ga op je Mac via internetbrowser Safari naar de stream en klik in de videoplayer op het Airplay icoon. Kies het apparaat waarop jij wilt kijken.

Chromecast via internetbrowser Google Chrome

Om de stream naar een Chromecast-ontvanger te kunnen casten, moet je Google Chrome als browser op je computer of op uw Android-apparaat gebruiken. Je moet ook op hetzelfde draadloze netwerk zijn aangesloten als het ontvangende apparaat.

Wanneer de video op je primaire apparaat afspeelt, verschijnt er een pictogram in de bedieningselementen van de speler waarmee je de video zelf naar je cast-ontvanger kunt casten en van de video op het grote scherm kunt genieten.

Via een HDMI-kabel

Sluit de HDMI-kabel aan op de uitgang van je computer en op de HDMI-ingang van je TV. Selecteer bij de beeldinstellingen van je besturingssysteem de TV als output. Zet de TV aan, en kies de gebruikte HDMI-ingang van je TV als input. Daarna zal je TV meteen het beeld, én geluid van je computer weergeven. Ga vervolgens via je computer naar de stream.

Het is mogelijk om de stream vanuit het buitenland te bekijken, mits je over een smartphone, tablet of computer met up to date internetbrowser én supersnelle Wi-Fi beschikt.

Het is niet mogelijk om de livestream terug te kijken. 

Dat heeft waarschijnlijk te maken met de cookies in je browser. Verwijder deze, sluit vervolgens je browser en probeer het opnieuw. Het kan ook zijn dat de stream wordt geblokkeerd door een AdBlocker of antivirusprogramma. Zet je AdBlocker uit en/of maak voor de stream een uitzondering in je antivirusprogramma.

Als dit niet lukt, probeer de stream dan te kijken in een andere browser. Gebruik je Chrome en heb je extensies geïnstalleerd die data verzamelen? Zet deze dan uit.

Helpt het bovenstaande niet, update dan je browser.

Check of je internetverbinding in orde is. Is dit niet het probleem, kies dan een lagere afspeelkwaliteit door middel van het kwaliteits selector icon in de play bar. Mocht dit nog niet helpen, verwijder dan je cookies en start de stream opnieuw.

Mogelijk wordt de stream geblokkeerd door een AdBlocker of antivirusprogramma. Zet je AdBlocker uit en/of maak voor de stream een uitzondering in je antivirusprogramma.

Helpt het bovenstaande niet, update dan je browser.

Controleer in de videoplayer of het geluid niet op ‘mute’ staat via het geluidsicoontje in de playerbar. Indien het geluid in de videoplayer aan staat, controleer dan onder settings van het device naar welke geluidsbron het geluid wordt gestuurd.

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je Bluetooth headset verbonden is met je device en om het geluid via het device af te laten spelen moet je het ‘output’ kanaal op het device zelf zetten in plaats van de koptelefoon.

Je kunt contact opnemen met The Streamers via Instagram (@thelivestreamers), Facebook (@thelivestreamersnl) of door een mailtje te sturen naar info@thelivestreamers.nl.

The Streamers hebben een exclusieve zeer gelimiteerde merchandise lijn, samengesteld door één van de initiatiefnemers van de band Kraantje Pappie. 

Wanneer het item niet naar wens is, kun je het ruilen door te mailen naar info@thelivestreamers.nl. Geef hierbij aan welke maat je hebt beseteld en welke je graag ontvangt. vermeld hierbij ook het ordernummer. 

Oeps! Stuur een mail naar info@thelivestreamers.nl. Geef hierbij aan welke maat je hebt besteld en welke je graag ontvangt. Vermeld hierbij ook het ordernummer. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Na je bestelling verzenden we je item(s) binnen 4 werkdagen. Heb je na een week nog niets ontvangen? Stuur voor de zekerheid even een mailtje naar info@thelivestreamers.nl.

Neem via het contactformulier hieronder contact met ons op!

Contact